55.48241N 008.41187 E

ESBJERG STRAND

ESBJERG SØSPORT

Her kan du holde dig orienteret om Stormflodsporten (sfp). 

Billedserie vedr. Planlægning af arbejde på sluseporten

 
Før sfp sættes i flydestilling, vil Esbjerg Søsports medlemmer modtage en sms, der varsler den kommende lukning. Beslutningen om at lukke sfp bliver truffet af havnefogeden, baseret på DMI’s højvandsprognoser.  
 
Når sfp er i flydestilling åbner og lukker den i takt med tidevandet, så der kun vil være begrænset mulighed for anduvning. 
 
I sommersæsonen vil sfp blive betjent som beskrevet i Stormflodsberedskab for Esbjerg Strand, og i vintersæsonen ved prognosen + 1,5 meter.  Årsagen til øget antal lukninger af sfp i vintersæsonen, er store driftsbesparelser.  
 
Det er Esbjerg Kommunes hensigt at varsle forestående lukninger så tidligt som muligt.  
 
Er du ikke medlem af Esbjerg Søsport, men alligevel har interesse i vores sms-varsling, er du meget velkommen. Kontakt Esbjerg Kommune på vibevej8@esbjergkommune.dk, oplys dit mobilnummer, så føre vi dig til listen. 
 
Har man, i vintersæsonen, behov for at komme ud at sejle, kan det aftales med Bjørn Eriksen, den kommunale havnefoged, på telefonnummer 2360 9190. Husk at ringe i god tid da åbning skal passe med tidevandet. 
 
 Vedlagt Stornflodberedskabsplan. jle kan det aftales med Bjørn Eriksen den kommunale havnefoged på telefonnummer 2360 9190 husk at ringe i god tid da åbning skal passe med tidevandet.

 

Stormflodsberedskabsplan

 

Vandstandsprognose

 

.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk