55.48241N 008.41187 E

ESBJERG STRAND

ESBJERG SØSPORT

Indmeldelse, havneplads og kontingent.

Esbjerg Søsport er altid meget interesserede i at få nye og flere medlemmer. Så har du lyst til at blive medlem af en rigtig god og spændende sejlklub, og ønsker du at bidrage med engagement i klubbens fællesskab. Så har vi også et medlems nummer til dig. Som medlem får du adgang til indflydelse i udvikling af klubbens fremtid, dens sociale liv og meget mere. Du bliver f.eks. automatisk medlem af Dansk Sejlunion.

 

Vores døre er åbne, da vi ønsker at byde alle velkommen i Esbjerg Søsport.

 

Derfor er det ikke kun vores medlemmer, men også besøgende og gæstesejlere, der kan få glæde af vores klubhus. Vi ønsker at være en attraktiv klub, som man har lyst til at være medlem af. Det er netop vores medlemmers ønsker og visioner, der danner grundlag for de aktiviteter som klubben involverer sig i.

 

Det er selvfølgelig muligt at blive medlem af klubben selvom man ikke har båd, eller bare har interesse for det maritime miljø og ønsker at være en del af fællesskabet.

 

Indmeldelse foregår ved klubbens kasserer som er til at træffe i klubhuset hver tirsdag klokken. 19:00 - 20:00. Søgning af bådplads sker samme tid og sted ved havnemesteren.

 

Fordeling af havnepladser går efter medlemsnummer. Ledige pladser sendes ud på mail, som søgerunder cirka 4 gange årligt. I praksis betyder dette at søger to medlemmer samme plads er det medlemmet med det laveste nummer som tildeles pladsen.

 Så går man med en drøm om et lystfartøj, er det en god ide at blive medlem inden drømmen realiseres.

 

 

 

KONTINGENTGRUPPER. 2023

 

Kontingent for medlemmer

Aktiv Senior 500 kr. 

Aktiv Pensionister  250 kr.

 Indmeldelsesgebyr  100 kr.

Bådejere:

Udover kontingentbeløbet for bådejer betales 150 kr. i arbejdsdepositum,

Som tilbagebetales efter 2 timers arbejde for klubben.

Bådejer kan tegne en ansvarsforsikring ved Esbjerg Søsport

For perioden 01.04 til 31.03.

Ansvarsforsikringen vil blive opkrævet sammen med kontingentet

 

 

 

Bestyrelsen Esbjerg søsport

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk