55.48241N 008.41187 E

ESBJERG STRAND

ESBJERG SØSPORT

Velkommen til Esbjerg Søsport

 • Du og din besætning er velkommen som gæstesejler på Esbjerg havn.
  Det er havnens intention, at alle gæster skal føle sig velkommen, og det gælder uanset, om du kommer i folkebåd eller stor motoryacht og gæstesejlere har fri adgang til alle klubbens faciliteter hvoraf, udover selve havneanlægget, der forefindes et veludstyret klubhus med adgang til køkken faciliteter og hyggelig tv stue hvor der samtidig er mulighed for at benytte klubbens computer og internet opkoblig gratis.
  Rundt om klubhuset forefindes grill plads og terrasse med udsigt over havnen samt renseplads for fisk. I forlængelse af klubhuset er der placeret 2 baderum samt vaskemaskine og tørretumbler. Bad kr. 10,- Vask/tørring kr. 20,- alt afhængig af programvalg.
 • Vi håber i har kunnet finde en plads i havnen og ønsker jer et godt ophold.
  Havnepenge betales senest en time efter ankomst, henligning af både uden aftale er ikke tilladt. Længere varende liggetid over en måned eller ved evt. havari/reparation samt vinterpladser, aftales individuelt med havnemesteren. Der må kun anløbes på pladser med grøn markering - henligning ved "servicebro" er begrænset til 3 timer alt derudover vil blive afkrævet havneafgift og henvist til anden plads, medmindre andet er aftalt med havnemesteren. 
  Priser i sommerhalvåret 1/4 - 31/10 er inkl. vand og strøm fra gæstestandere samt miljøomkostninger.
  Adgangskode til "containergård" WiFi, toilet, bad og vask, fås ved henvendelse til Havnemesteren.
 • På bro 1, er placereten en opsamlerkasse, der KUN må benyttes til affald der er fisket op af havnebassinet.

  Affald fra din båd skal i de dertil indrettede container i containergården. Tak

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk